Skip to main content
BlogiHenkilökunnan esittely

Esittelyssä Jouni Lehtinen

By 18.8.2022No Comments

Nimi: Jouni Lehtinen

Mikä on työnkuvasi? :
Tulin mukaan yrityksen operatiiviseen toimintaan 2017 ja alusta asti työnkuvani on ollut varsin monipuolinen. Kun ei ole timantinkova ekspertti missään tietyssä asiassa, voi tehdä vapaasti melkein mitä tahansa – sähköjä minua ei onneksi päästetä kytkemään 🙂 Tätä nykyä päivät täyttyvät pääosin projektihallintaan liittyvistä hommista, hallinnollisesta pyörittelystä sekä myynti- ja markkinointijutuista.

Kauan olet ollut alalla? Kauan olet työskennellyt Strongflow Oy:n palveluksessa? :
Kuten jo paljastin, aloitin päivätyöt StrongFlow:lla 2017. Tätä ennen työskentelin noin 10 vuotta tuotekehitystehtävissä ja historiasta löytyy myös lyhyempiä pätkiä mm. mekaniikkasuunnittelijana.

Mikä on vahvuutesi työtehtävässäsi ja työyhteisössä? :
Luulisin että vahvuuteni on nimenomaan monipuolisuudessa eli minulla on kohtuullisen laajasti kokemusta erilaisista yrityksistä ja tehtävistä – niin isoissa kuin pienemmissä organisaatioissa. Vahvuuksistani työyhteisössä pitäisi kysyä kollegoilta, mutta luulisin olevani suhteellisen helposti lähestyttävä ja asiallinen nuorimies 🙂

Mikä on parasta työssäsi? :
Ehdottomasti se, että työ on monipuolista ja oman työpanoksen sekä ratkaisujen vaikutukset näkyvät välittömästi yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Pienessä yrityksessä ei voi syyttää ketään muuta, jos asiat eivät suju. Jos jokin ei toimi täytyy mennä kysymään vessan peililtä, että miksi asialle ei ole tehty mitään.

Mitä harrastat? Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi? :
Vapaa-aika kuluu yleensä varsin tehokkaasti 3- ja 7-vuotiaiden lasten kanssa puuhaillessa ja perheen arkea pyörittäessä. Keski-ikäistyminen on tuonut harrastuslistalle mm. mökkeilyä ja rakentelua. Juokseminen ja kitaran rämpyttely (erikseen) ovat olleet mukana kuvioissa nuoruudesta asti.

Haaveammatti vuosien takaa? :
Ainut haaveammatti, jonka muistan, on poliisi. Tämä taisi olla joskus 10–12 vuoden ikäisenä.

Fun fact :
Pitkäaikainen haaveeni on nähdä tv-sarja insinööritoimiston kutkuttavan vauhdikkaasta arjesta. Kuka enää sairaala-, -poliisi ja lakitoimistosarjoja jaksaa katsoa? Ei kukaan. Eli sen ainaisen ”intuboikaa potilas!” huudon sijaan katsojia varmasti kiinnostaisi seurata esimerkiksi lujuuslaskennan hermoja kiristävää etenemistä. Halukkaat tuottajat voi ottaa minuun yhteyttä 🙂