Skip to main content

Yritys

StrongFlow Oy on vedenkäsittely- ja automaatioratkaisuihin keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. Emme kuitenkaan keskity vain toimistohommiin, vaan olemme ensisijaisesti konkreettisia tuotteita ja järjestelmiä valmistava yritys.

Toimipisteemme sijaitsee Kaarinassa jossa meillä on noin 600 m² tuotanto- ja toimistotilaa.

Lisäksi konserniimme kuuluu vedenkäsittelyyn keskittynyt virolainen Callefiks OÜ, joka sijaitsee Tallinnassa.

Kolme asiaa jotka erottavat meidät monista muista

Me suunnittelemme ja valmistamme itse

Me emme ole osto- ja myyntiliike. Myymme toki tarvittaessa pelkkiä komponenttejakin, mutta tavoitteemme on suunnitella ja valmistaa jokainen tuote sekä järjestelmä itse jos se vain on mitenkään mahdollista ja järkevää. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että  teemme suunnittelun asiakkaan tarpeiden mukaan, valitsemme laitteisiin parhaiten soveltuvat komponentit ja valmistamme tuotteet omissa tiloissamme alusta loppuun – koneikkojen hitsauksesta ja sähkökeskusten kokoonpanosta, laitteiden sähköistykseen, loppukokoonpanoon, käyttöönottoon sekä huoltoon.

Vedenkäsittelyn ja automaation huippuosaajat saman katon alla

Koska toimimme sekä vedenkäsittelyn että automaation parissa (yhdessä ja erikseen), meillä on mahdollisuus työllistää molempien alojen huippuammattilaisia. Tämä mahdollistaa erityisesti räätälöityjen järjestelmien tehokkaan tuotannon. Em. osaamisalueista johtuen, pystymme hyödyntämään laitteissamme myös joustavasti uusia digitaalisia teknologioita.

Paikallinen ja globaali

Olemme ylpeitä siitä, että työllistämme ja vaikutamme paikallisesti. Toisaalta, jos tarvitset käänteisosmoosilaitteiston (asennuksineen) Ulan Batoriin tai automaatiojärjestelmän Valparaísoon, niin homma hoituu. Vuosien varrella olemme mm. toimittaneet vedenkäsittelyjärjestelmiä Brasiliaan, huoltaneet sukellusveneitä Etelä-Koreassa ja seilanneet valtamerillä korjaamassa monenlaisia laivoja.

Virstanpylväitä yrityksen historiasta

  • 1996: Heikki Lehtinen perustaa yhden miehen sähkö- ja automaatioalan yrityksen.
  • 2006: Yritys muuttuu osakeyhtiömuotoiseksi ja nimeksi tulee Sähköautomaatio Lehtinen Oy.
  • 2015: Aqua Gravia Oy fuusioituu osaksi yritystä ja toimintaa laajenee vedenkäsittelyn pariin.
  • 2018: Yritykselle uusi nimi – StrongFlow Oy
  • 2019: StrongFlow Oy ostaa enemmistöosuuden virolaisesta Callefiks OÜ:stä.

Asiakkaamme

Asiakkaitamme ovat muun muassa monenlaiset teollisuusyritykset, laitteita valmistavat konepajat, satamat, telakat ja varustamot. Alla muutamia esimerkkejä asiakkaistamme.

StrongFlow on Schneider allianssipartneri
se.com
StrongFlow on Finnish Water Forumin (Suomen vesifoorumi ry) jäsen
finnishwaterforum.fi