Vedenkäsittelylaitteet 2019-11-18T09:51:54+02:00

Duplex Vedenpehmentimet

Duplex vedenpehmentimemme on suunnitteltu teollisuuden jatkuvatoimisiin prosesseihin.

Vedenpehmentimiä käytetään sananmukaisesti kovan veden (magnesium ja kalsium suolojen määrä korkea) pehmentämiseen. Suomessa tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. lämpölaitokset, pesulat, painotalot ja muut joissa veden kovuussuolat aiheuttavat ongelmia jo pieninä pitoisuuksina. 2-AG-mallimme ovat jatkuvatoimisia (suodatinsäiliöitä on kaksi joista toisen ollessa elvytyksessä, toinen säiliö tuottaa vettä normaalisti).

Ota yhteyttä myyntiimme niin autamme sinua valitsemaan käyttökohteeseen parhaiten soveveltuvan tuotteen.

 

Vedenpehmentimet

Vedenpehmentimiä käytetään nimensä mukaisesti kovan veden pehmentämiseen. Veden kovuus määrittyy tyypillisesti siinä olevien magnesium ja kalsium suolojen määrän mukaan. Vedenpehmennystä tarvitaan esimerkiksi lämmön/energian ja höyryn tuotannossa, pesuloissa ja muissa prosesseissa joissa kovuussuolojen saostumisesta ja muista vaikutuksista aiheutuu ongelmia. AG-malleissa suodatinsäiliöitä on yksi (pehmennin ei tuota vettä elvytyskierron aikana). Jatkuvatoimisista malleistamme löydät lisää tietoa täältä.

Ota yhteyttä myyntiimme niin autamme sinua valitsemaan käyttökohteeseen parhaiten soveveltuvan tuotteen. Vakiolaitteistojen lisäksi valmistamme isompia vedenpehmennyslaitteistoja asiakkaan tarpeiden mukaan mitoitettuna.

 

 

Räätälöidyt vedenpehmentimet

Vedenpehmentimiä käytetään nimensä mukaisesti kovan veden pehmentämiseen. Veden kovuus määrittyy tyypillisesti siinä olevien magnesium ja kalsium suolojen määrän mukaan. Vedenpehmennystä tarvitaan esimerkiksi lämmön/energian ja höyryn tuotannossa, pesuloissa ja muissa prosesseissa joissa kovuussuolojen saostumisesta ja muista vaikutuksista aiheutuu ongelmia.

Jos vakiolaitteidemme kapasiteetti ei riitä tai tarvitset erityisiä ominaisuuksia toimitamme räätälöidyn laitteiston, joka soveltuu parhaiten sinun tarpeisiisi. Ota yhteytttä myyntimme.

Räätälöidyt laitteistomme voivat sisältää esimerkiksi seuraavia ominaisuusia:

  • Kosketusnäyttö ja informatiivinen käyttöliittymä
  • Tuoteveden laatuun perustuvat elvytys- ja huuhtelusyklit (volumetrisen mittauksen sijaan) mahdollistaen säästöjä energian ja suolan kulutuksessa.
  • Integraatiot muihin järjestelmiin (esim. prosessi- ja tehdasohjausjärjestelmät)
  • Etämonitorointi ja -ohjaus

Käänteisosmoosilaitteet

Käänteisomoosilla voidaan poistaa vedestä kaikki liuenneet suolat noin 97-99.5 %:sti. Käyttökohteita ovat esimerkiksi turbiinivoimalaitokset, juoma- ja kasteluveden tuottaminen merivedestä sekä erilaiset tuotantoprosessit joissa tarvitaan täysin suolatonta vettä.

Vakioitujen käänteisosmoosilaitteidemme tuottokapasiteetit ovat välillä 0,5-1,5 m3/h. Jos tarvitset RO laitteistoja isommalla kapasiteetilla ota yhteyttä myyntiimme.

Tekniset tiedot:

  • Koko [mm]: Leveys 1150 – Syvyys 700 – Korkeus 1400
  • Tuotto: 0,5-1,5 m3/h

Ominaisuudet:

  • Kosketusnäyttö ja informatiivinen käyttöliittymä
  • Mahdollisuus integroida muihin järjestelmiin (esim. prosessi- ja tehdasohjausjärjestelmät) ja etämonitorointiin/operointiin
  • Täyssähköiset instrumentit
  • Runko ja sähkökeskus ruostumatonta terästä